Skip to content
Modern two-story commercial building featuring a balanced mix of materials with horizontal wood paneling, vertical metal louvers, and generous windows framed by black trim. Lush green planters add a natural touch to the sleek, contemporary design.
Modern two-story commercial building featuring a balanced mix of materials with horizontal wood paneling, vertical metal louvers, and generous windows framed by black trim. Lush green planters add a natural touch to the sleek, contemporary design.

Park Place

A single-story warehouse transforms into an innovative, two-story workplace with a glass roof and internal courtyard.

Size 92,000 sf

Location El Segundo, CA

Services Architecture, Interior Design, Lighting

Sectors Commercial, Workplace

Lush greenery surrounds a modern outdoor atrium with wooden decking and beams. The architecture features clean lines, emphasizing natural light and indoor-outdoor fluidity.

This renovation not only maximizes the rentable area but also redefines the building’s purpose, offering a variety of spatial experiences and great flexibility in use. It involved raising the roof and adding a second level while opening up the center to create an internal courtyard, complete with an operable glass roof that infuses the workplace with natural light and facilitates a true indoor-outdoor environment. Structural elements like glulam beams and dark metal accents, alongside splashes of green, establish a restrained yet effective aesthetic that complements the innovative architectural features.

Operable glass roof and internal courtyard bring nature into the space.

Adding a raised roof and a second level significantly increases rentable space.

A palette that combines natural wood structures, dark metal accents, and greenery.

Modern open staircase with steel beams and wooden steps, flanked by a glass facade and skylights, leading to an upper-level gallery featuring natural wood flooring and railing, complemented by an indoor vertical garden.
Open-plan office space with exposed wooden beams and diagonal steel braces. Natural light floods in through clerestory windows, highlighting polished concrete floors where a person strolls with a small dog.
Modern commercial building exterior featuring sleek horizontal lines, wooden slat accents, and an integrated green space with planters on the upper level, captured during twilight hours.
Aerial view of a former warehouse building with an adjacent parking lot.
Before
After: Park Place, El Segundo, CA
Spacious atrium with a vaulted glass ceiling allowing natural light to illuminate the sleek, wooden beams and modern, open-plan walkways flanking a central courtyard.

Related Work

All Work
Modern interior showcasing a minimalist design with an open layout featuring sleek white flooring, angular lighting fixtures, contrasting stark black furnishings, and statement oversized hanging clock enhancing the contemporary aesthetic.

StarPoint 433 N Camden

Beverly Hills, CA

Spacious dining area with floor-to-ceiling glass walls, overlooking a vibrant vertical garden. Sleek furniture contrasts with lush greenery, under soft, ambient lighting for a natural, contemporary atmosphere.

9000 Wilshire

Beverly Hills, CA

Genesis House New York

New York, NY