Skip to content
Modern office breakout area featuring vibrant blue upholstered booths, white surfaces, and frosted glass partitions. Strategic lighting accents the space while framed artwork adds a creative touch.
Modern office breakout area featuring vibrant blue upholstered booths, white surfaces, and frosted glass partitions. Strategic lighting accents the space while framed artwork adds a creative touch.

Capital One West Creek

A workplace that enlivens employees and bonds them together.

Size 100,000 sf

Location Richmond, VA

Services Interior Design, Lighting, Master Planning, Strategy, Sustainability

Sectors Financial

Specialty Studios Spark

Collections Capital One

Open-plan office with ample natural light featuring modern furniture, including communal desks and private booth seating with geometric acoustical panels for sound absorption. The color scheme blends neutral tones with vibrant seating upholstery, enhancing the space's dynamic and collaborative atmosphere.

With an eye on improving connection among its people and streamlining functions within the West Creek campus, Capital One brought HLW on to transform its West Creek Building 5 (WC5) into a cutting-edge workspace. This renovation aligns with a comprehensive campus master plan that connected multiple buildings and brought employees closer together within the workspace itself. Guided by new corporate workplace guidelines, the renovation supports a campus embodying a buzzing network of activities, amenities reminiscent of a village, and an atmosphere that celebrates local community spirit and cultural identity.

A renovation that creates a buzzy network for employees

Maximizes natural light, views, and collaboration across four floors.

Amenities that act like a village, bringing employees together in a casual way.

Modern office break room featuring sleek white benches, blue backlit walls, warm wooden paneling, and geometric pendant lighting, creating a fusion of coziness and contemporary design.
Modern office lobby with glass partitions, sleek metal railing, and dynamic angled white walls that contrast with a vibrant blue accent and reflective flooring. Visible stairway leads to additional levels, enhancing the sense of openness and corporate sophistication.
Modern office breakout area featuring warm wood paneling with integrated lighting, complemented by gold textured wallpaper. Three pendant lamps cast a soft glow over two beige banquettes flanking a minimalist white table, creating a cozy yet functional space.