Skip to content
Modern office interior with an open floor plan, featuring angular lighting fixtures overhead and a vibrant yellow seating nook. Collaborative spaces with high-top tables encourage interaction, while the far wall showcases project displays under a naturally lit atrium.
Modern office interior with an open floor plan, featuring angular lighting fixtures overhead and a vibrant yellow seating nook. Collaborative spaces with high-top tables encourage interaction, while the far wall showcases project displays under a naturally lit atrium.

Capital One Nottingham

Capital One's Nottingham space fuses strategic space planning, ample natural light, and bold dashes of color into a highly efficient and community-oriented office.

Size 214,776 sf

Location Nottingham, UK

Services Interior Design, Strategy

Sectors Financial, Workplace

Collections Capital One

Modern office interior featuring honeycomb-inspired work pods with vibrant yellow accents, providing private nooks for concentration. The open floor plan includes high ceilings and skylights, enhancing natural light and spaciousness. A communal work table with red stools encourages collaboration.

Located in Trent House—a derelict midcentury structure that once housed a print works for a pharmaceutical company—Capital One’s Nottingham location is a shining example of how old buildings can be remade into new and inspiring spaces. Today, the structure provides ample office space for Capital One’s roughly 1,000 Nottingham-based employees. 99% of its workstations are unassigned, open desking strategically placed within walking distance of breakout spaces and teapoints, leading to spontaneous interaction and collaboration. Desks are located along the perimeter of the building, maximizing access to views and natural light. Bold pops of primary colors add energy to the space and align with Capital One’s branding, making the space feel intentional and energized.

Located in Nottingham’s Trent House, a formerly derelict midcentury print works.

99% of the seating is unassigned, open desking within walking distance of breakout spaces and teapoints.

Desks positioned along the building's perimeter maximize access to natural light and views.